OFERTA PLANTATII 2017

DOAR 2 HECTARE RAMASE!!!

Paulownia Invest dispune pentru anul 2017 de o suprafata de 2 hectare de teren pentru infiintarea de plantatii de Paulownia. Terenul este arendat pe o perioada de 20 ani si inregistrat la Cartea Funciara.

Din suprafata totala de 13 hectare disponibila pentru acest an, au fost deja plantate pentru clientii nostrii 11 hectare.

Clientii beneficiaza de avantaje suplimentare fata de plantarea individuala, cum ar fi: costul mult mai redus pentru ingrijire si supraveghere, know-how profesionist, garantie extinsa, vanzare finala eficienta, etc.

Lotul minim pentru contractare este multiplu de 1 hectar.

COSTURI:

Anul 1:

Materialul de plantare (700 bucati), pregatire teren (aratura, discuire, frezare, erbicidare), plantare (inclusiv bilonare si folie de mulcire) si ingrijire (ingrasaminte si stimulente de crestere, frezare randuri, copilire, stropire insecticid), arenda, supraveghere si management = 6.500 Euro/hectar, platibili pe faze de lucrari pe baza de proces-verbal.

Anul 2:

Taiere de regenerare, ingrijire (copilire si formare coronament, frezare randuri, ingrasaminte si stimulente de crestere, stropire insecticid), arenda, supraveghere si management = 1.500 Euro/hectar.

Anul 3-7:

Ingrijire (ingrasaminte si stropire insecticid), arenda, supraveghere si management = 1.000 Euro/hectar.

TOTAL pana la prima taiere = 13.000 Euro/hectar.

Volumul prognozat pentru anul 7 pe un hectar este de cca. 400 mc ( 0,6 mc pe pom), din care se pot obtine cca. 280 mc cherestea de clasa A, B si C. Productii asemanatoare vor fi obtinute ulterior si in anii 12, 16 si 20.

Valoare estimata pe hectar pentru valorificare la o taiere = 280 mc x 300 Euro = 84.000 Euro.

Paulownia Invest plantează copaci Paulownia pentru tine

Paulownia invest plantează copaci pentru tine. Plantație de Paulownia

Putem planta copaci Paulownia pentru tine!

Poate că vrei să ai un impact pozitiv asupra mediului sau vrei să ai un venit suplimentar pentru viitor, acum putem planta copaci Paulownia pentru tine! Investești în mediu, iar la finalul ciclului de creștere faci profit pentru investiția ta. 

Plantăm copaci Paulownia pentru tine începând cu 10 sau orice multiplu de 10 copaci. Mai jos am pregătit oferta special pentru cei care vor să planteze copaci Paulownia pas cu pas. 

În felul acesta, poți să investești cu timpul, fără să vii cu un aport mare financiar și fără grija unei plantații propri. 

Copacii Paulonwnia se recoltează în anul 7 și în anul 8, aceștia fiind valorificați conform tabelului de mai jos. Paulownia Invest se ocupă de plantare și întreținere, iar la recoltare te poate ajuta să vinzi lemnul. 

Oferta pomi Paulownia 2018

Toate calculele sunt realizat în Euro fără TVA. 

Spre exemplu, dacă alegem pachetul de 10 pomi, noi plantăm 10 pomi Paulownia pentru tine. Tu plătești copacii, plantarea și îngrijirea până în anul 7 și 8. În primul an plătești 115 Euro, în anul 2 plătești 41 de euro, apoi doar 17 euro până în anul 7 și 8. 

În anul 7 și în anul 8 se pot recolta copacii plantați. După tăiere rezultă 5 metri cubi de buștean și 4 MC de cherestea care se vor vinde pentru 1400 de euro. Astfel tu ai ajutat mediul înconjurător și ai realizat un profit net în 7 ani de 1140 de euro. Suplimentar în anul 8 copacii mai pot fi recoltați încă o dată pentru un lemn de calitate B. 

Același principu este valabil și pentru mai mulți copaci. Poate vrei să plantezi 50, 100 sau chiar 300 de copaci. Cu cât mai mult, cu atât beneficiile sunt mai mari, atât pentru planetă, cât și pentru tine!

Sună la telefon 0775 137 377 pentru detalii despre această ofertă sau pentru a semna un contract chiar azi!

Stai la curent cu noutățile pe pagina noastră de Facebook.  

UA-43845143-1