PAULOWNIA INVEST SRL a fost infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate cultivarea plantelor pentru inmultire. 

Alte obiecte de activitate sunt infiintarea, intretinerea, managementul plantatiilor de Paulownia Shan Tong, productia de material de plantare, exploatari forestiere, etc. 

In cei 2 ani de la infiintare s-au realizat mai multe obiective cum ar fi: 

  • Infiintarea unei pepiniere pentru cresterea puietilor de Paulownia Shan Tong si pentru productia de material de plantare, pe o suprafata de 2 ha, cu o capacitate de productie de 100.000 de puieti/an.
  • Infiintarea unei plantatii experimentale de 1 ha, in anul 2014.
  • Infiintarea unei plantatii integrate de 20 ha, in anul 2015.
  • Livrarea materialului de plantare si consultanta pentru alte plantatii din Romania (Timisoara, Sebes, Ploiesti, Bacau, Craiova, Buzau, Puiesti, Axintele, Petrechioaia, Rosiori, etc.)  

Metoda de obtinere a materialului de plantare este butasirea, metoda fiind considerata 100% sigura in tratatele de specialitate pentru pastrarea carateristicilor hibridului original.

Alegerea hibridului Paulownia Shan Tong s-a facut prin selectie comparativa cu ceilalti hibrizi existenti pe piata. Superioritatea hibridului a fost constatata la viteza de crestere, diametrul trunchiului si mai ales rezistenta la temperaturile scazute din perioada de iarna.

Cultivati cu un bun management acești copaci vor ajunge la 16 m in inaltime si la un diametru mediu de 42 cm în cca. 7 ani. Ei vor produce lemn de clasa A recoltabil comercial și apoi vor re-crește de la butucul tăiat pentru inca 4-5 recolte.

Misiunea PAULOWNIA INVEST este ofere oricarei persoane posibilitatea sa isi asigure un venit stabil in viitor bazat pe productia de cherestea si totodata sa ajute la protejarea mediului inconjurator aflat intr-o degradare continua. 

Paulownia Invest plantează copaci Paulownia pentru tine

Paulownia invest plantează copaci pentru tine. Plantație de Paulownia

Putem planta copaci Paulownia pentru tine!

Poate că vrei să ai un impact pozitiv asupra mediului sau vrei să ai un venit suplimentar pentru viitor, acum putem planta copaci Paulownia pentru tine! Investești în mediu, iar la finalul ciclului de creștere faci profit pentru investiția ta. 

Plantăm copaci Paulownia pentru tine începând cu 10 sau orice multiplu de 10 copaci. Mai jos am pregătit oferta special pentru cei care vor să planteze copaci Paulownia pas cu pas. 

În felul acesta, poți să investești cu timpul, fără să vii cu un aport mare financiar și fără grija unei plantații propri. 

Copacii Paulonwnia se recoltează în anul 7 și în anul 8, aceștia fiind valorificați conform tabelului de mai jos. Paulownia Invest se ocupă de plantare și întreținere, iar la recoltare te poate ajuta să vinzi lemnul. 

Oferta pomi Paulownia 2018

Toate calculele sunt realizat în Euro fără TVA. 

Spre exemplu, dacă alegem pachetul de 10 pomi, noi plantăm 10 pomi Paulownia pentru tine. Tu plătești copacii, plantarea și îngrijirea până în anul 7 și 8. În primul an plătești 115 Euro, în anul 2 plătești 41 de euro, apoi doar 17 euro până în anul 7 și 8. 

În anul 7 și în anul 8 se pot recolta copacii plantați. După tăiere rezultă 5 metri cubi de buștean și 4 MC de cherestea care se vor vinde pentru 1400 de euro. Astfel tu ai ajutat mediul înconjurător și ai realizat un profit net în 7 ani de 1140 de euro. Suplimentar în anul 8 copacii mai pot fi recoltați încă o dată pentru un lemn de calitate B. 

Același principu este valabil și pentru mai mulți copaci. Poate vrei să plantezi 50, 100 sau chiar 300 de copaci. Cu cât mai mult, cu atât beneficiile sunt mai mari, atât pentru planetă, cât și pentru tine!

Sună la telefon 0775 137 377 pentru detalii despre această ofertă sau pentru a semna un contract chiar azi!

Stai la curent cu noutățile pe pagina noastră de Facebook.  

UA-43845143-1